Camper onderhoud en reparatie, voor alle merken

Ook voor uw camper kunt u bij ons terecht. Wij bieden o.a. Fiat gespecialiseerd onderhoud aan, maar kunnen reparaties uitvoeren op de onderstellen van vrijwel alle merken kampeerauto.


Gespecialiseerd onderhoud voor uw camper

Ons personeel bezit veel kennis over alle modellen van het Italiaanse merk. De chassis van de Fiat Ducato wordt zo ongeveer bij alle Fiat campers als onderstel gebruikt, wat als voordeel heeft dat we veel onderdelen op voorraad hebben. Ons personeel kan in die gevallen direct reparaties uitvoeren op uw camper.

APK voor uw camper

Ook voor keuringen is uw camper bij ons aan het juiste adres. Ons garagepersoneel kan uw camper APK keuren en een aankoopkeuring behoort ook tot de mogelijkheden. Er wordt dan een algemene controle volgens een keuringslijst uitgevoerd op de onderbouw van de camper, zodat u precies weet in welke staat de camper is die u wilt kopen. Het is tevens mogelijk om gebreken of defecten die in het rapport staan, in overleg met de verkopende partij, direct te repareren of te vervangen.

Wanneer camperonderhoud nodig is

Voordat u op vakantie gaat, is het altijd wijs om een servicecontrole op uw camper uit te laten voeren. Dit doen wij vakkundig en grondig.