Over ons

Wij hechten veel waarde aan service, kwaliteit, en hebben we o.a. de focus op relatie. Niet alleen zorg voor uw auto, maar ook voor u. En dat al meer dan 30 jaar.

Waren we eerst op de automerken Fiat, Alfa Romeo en Lancia geconcentreerd nu maakt Europese regelgeving het ons mogelijk u meerdere merken aan te bieden. Graag maken we van deze nieuwe mogelijkheden gebruik om onze klanten nog beter en vooral voordeliger van dienst te kunnen zijn. Naast nieuwe auto’s hebben we uiteraard ook vele goede occasions in onze showroom staan. Onze jarenlange ervaring en RDW erkenning staan borg voor een goed en betrouwbaar product. Vele klanten hebben ons al op het nieuwe adres weten te vinden. Luc en het team zal u graag verwelkomen en als vanouds met veel plezier adviseren.

Autohuis & de 2e Ronde Automobielen in Oud-Beijerland heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een professioneel en betrouwbare dienstverlener in de automotive branche. Eén van onze sterke kanten van is dan ook het integreren van al uw vraagstukken over automotive in het bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het hebben van de juiste en bekende contactpersonen en aanspreekpunt hieromtrent.

Autohuis & de 2e Ronde Automobielen in Oud-Beijerland is totaalaanbieder. Totaal oplosser beter gezegd! Het gaat ons uiteindelijk om een passende, solide oplossing, gebaseerd op uw wens. Zowel op sales, parts als op aftersales vlak. Door onze ruime ervaring in de automotive branche (lees; meer dan 25 jaar), zijn wij uitstekend in staat uw wensen te vertalen naar de beste oplossing. Dit uiteraard zowel in technisch als dienstverlenend opzicht! De tijden veranderen en daarmee ook de wensen van u als klant. Daarom passen wij innovaties toe waar gewenst, en bewezen technieken waar nodig. Als totaal aanbieder kunnen wij u complete dienstverlening aanbieden en u op alle fronten ontzorgen. Voor visie; van concept tot uitvoering, service en onderhoud.

Graag tot ziens in Oud-Beijerland.